Brandstofhandel

Brandstofhandel


Maak Van Den Broeck - Total uw brandstofleverancier aan huis! Onze start in 1972 betekent dat u kan vertrouwen op meer dan 40 jaar ervaring met leveringen van huisbrandolie, voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij garanderen een vlotte en stipte levering, ook op zaterdag indien gewenst. Bijkomende diensten zijn levering binnen 48 uur, depannage binnen 24 uur, en een verwittiging 30 minuten vóór levering. Wij doen ook leveringen in kleine hoeveelheden en bieden de mogelijkheid van gespreide betalingen met behulp van Beobank.

Ons aanbod omvat verschillende soorten Total-mazout. Alle producten voldoen aan de vereisten van de milieunormen en beschermen actief uw verwarmingsinstallatie.

  • Total Mazout Ultra: huisbrandolie verrijkt met een speciaal additief dat duurzaam zorg draagt voor uw installatie, de zuinigheid vergroot en het onderhoudsgemak bevordert.
  • Gasolie Extra: dieselbrandstof met een laag zwavelgehalte bedoeld voor motorvoertuigen die niet op de openbare weg rijden (b.v. landbouwvoertuigen). Bevat al dan niet biobrandstof. In overeenstemming met regelgeving van Douane en Accijnzen.
  • Mazout Type B: gewone mazout.Bestel nu uw mazout!

Neem contact op om uw mazout te bestellen:

015 / 24 49 24

Heist-Goorstraat 32
B-2220 Heist-op-den-Berg

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x